B.BeeMeer b.bee

MET TROTS PRESENTEREN WIJ DE B.BEE PRAM DELUXE

Met trots presenteren wij deze gloednieuwe, super-de-luxe kinderwagen. De Pram Deluxe is ontzettend comfortabel, ergonomisch, makkelijk in gebruik elegant en stijlvol. Een kinderwagen die aan de hoogste normen voldoet qua veiligheid, comfort en luxe. Kortom alles wat een ouder zich wensen kan.

Koop nu

COMFORT IS YOUR BEST FRIEND

Ons doel is het creëren van de perfecte wandeling. Met de wetenschap dat jij en jouw baby genieten van het comfort die jullie verdienen. Onze luchtbanden in combinatie met uitstekende vering bieden ultieme demping zodat jullie elk terrein kunnen trotseren. Zorgeloos omdat je weet dat jouw baby geen hinder ervaart, voor welke route je ook kiest.

 

 

IT’S ALL IN THE DETAILS

Naast de uitzonderlijke comfortkenmerken is onze kinderwagen met oog voor detail ontworpen. De verfijnde roségouden accenten geven uw kinderwagen een exclusieve en luxueuze uitstraling. De aanwezigheid van metale logo’s, zowel op het frame als op het textiel, voegt een vleugje elegantie toe. Bovendien zijn er hoogwaardige stoffen gebruikt, diep van kleur en vrijwel kreukvrij, wat bijdraagt aan de algehele verfijnde uitstraling van de kinderwagen.

 

OUR MISSION

B.bee staat voor comfort, gebruiksgemak, luxe design en kwaliteit met geteste veiligheid. Wij geloven in het creëren van het beste comfort voor jou en jouw baby. Een kinderwagen die aan de hoogste normen voldoet qua veiligheid en comfort en luxe.Wij zorgen voor de juiste ondersteuning voor ouders door slim en uniek design vanonze kinderwagens. Zo kun jij genieten van de perfecte wandeling.

OUR SIGNATURE

B.bee Pram Deluxe is zeer comfortabel, makkelijk in gebruik, ergonomisch, elegant en stijlvol. Onze Nederlandse designers hebben ervoor gezorgd dat de kinderwagen van alle gemakken is voorzien. Tevens heeft B.bee goed ingespeeld op de Nederlandse markt, door rekening te houden met de gemiddelde lengte van de bevolking. Om optimaal comfort te bieden, ook aan langere mensen, is er een extra hoge duwstang en extra hoge zitting gerealiseerd. Deze is uiteraard in te stellen op elke wenste hoogte. Zo is de kinderwagen geschikt voor iedereen. Ook is er gedacht aan de diverse ondergronden die Nederland te bieden heeft, denk aan klinkerbestrating, parken, bossen maar ook op het strand kun je uit ten voeten, door de luchtbanden en het lock systeem op de voorbanden kun je moeiteloos het strand op wandelen. Onderstaand een aantal kenmerken:

Extra hoge zitting, Extra hoge duwstang, XL boodschappenmand, Gevoerde reiswieg met ventilatie roosters, Gevoerde foot cover, Luxe wintervoetenzak, Regenhoes met rits, Inklapbaar met zitting, Fleece in-liner, Vier luchtbanden met uitstekende voor en achter vering.

SPECIFICATIES

  • Framegewicht: 6.7 kilogram
  • Afmetingen ingeklapt frame: 95 x 60 x 45 centimeter
  • Afmetingen uitgeklapt frame: 95 x 60 x 111 centimeter
  • Hoogte verstelbare duwstang voor persoonlijk comfort
  • Ruime XXL zonnekap voor optimale bescherming
  • Verhoogde reiswieg en zitting voor extra ruimte
  • Luxueuze fleece binnenvoering voor ultiem comfort
  • Luchtbanden met geïntegreerde vering voor soepele rit
  • Extra ventilatie voor een veilige en comfortabele omgeving

 

Vragen?

Stel ze hier