B.BeeOnze bijdrage aan een betere wereld

Bij B.bee zijn we toegewijd aan het creëren van een impact die het verschil maakt in het leven van alle baby’s en kinderen. We geloven sterk dat elk kind het allerbeste verdient, en dat geldt eigenlijk voor alle kinderen, overal ter wereld. Het streven naar een betere toekomst voor kinderen vormt de kern van onze missie.

We begrijpen echter dat dit ideaal helaas niet altijd overeenkomt met de realiteit. Sommige kinderen hebben niet het geluk om in optimale omstandigheden op te groeien. Als B.bee willen we helpen om het leven van deze kinderen te verbeteren. Maar we beseffen dat we dit niet alleen kunnen bereiken. Daarom willen we dit samen met jou doen.

De B.bee Pram Deluxe kinderwagen belichaamt pure luxe en comfort, en we gunnen elk kind dezelfde ervaring. Helaas zijn er kinderen die een minder goede start in het leven hebben. We willen graag bijdragen aan het verbeteren van hun situatie. Daarom hebben we besloten om 10% van de opbrengst van alle verkochte kinderwagens via onze officiële website te schenken aan een goed doel dat zich inzet voor kinderen in nood.

Door te investeren in het welzijn van jouw kind, draag je indirect bij aan het welzijn van andere kinderen die het minder goed hebben. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van kinderen overal ter wereld. We nodigen je uit om met ons mee te doen in dit streven naar een betere toekomst voor alle kinderen. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken.

Help een ander kind, door jouw kindje het beste te geven